QUOTE OF THE DAY'Not seen, but felt by heart...' Tranen rollend over de wangen van het gieren, lachen tot de kaak- en buikspieren het begeven, liefhebben met kriebels en vlinders in de buik, elkaar omhelzen en nooit meer los laten. Met het hoofd in de wolken volop dromen, de voeten stevig op de grond. Dapper durven te zijn en dat doen waarnaar het hart verlangd. Plezier hebben en volop genieten met dierbaren. Benadrukken hoeveel ervan elkaar altijd gehouden wordt... in voor- en tegenspoed. Voor mij de 'Most beautiful things in life...' 


Soms kom je zo'n quote tegen die je aan het denken zet. Dit had ik met het bovenstaande plaatje. 'Why do we close our eyes when we pray? When we cry?' ...omdat we soms de prachtige momenten in het leven niet met onze ogen kunnen waarnemen, slechts in het hart kunnen voelen. De pijn die men voelt bij de gedachte om een dierbare kwijt te raken. De vreugde om weer herenigd te worden met iemand die je al zó lang niet hebt kunnen zien. Wetend dat er zoveel lieve, motiverende mensen om ons heen zijn, dat gevoel is toch werkelijk onbeschrijfelijk. 

De hierboven beschreven gedachtes of gevoelens zitten altijd in het achterhoofd, maar toch realiseren wij het ons niet altijd. Of misschien staan we er te weinig bij stil. Laten we onze ogen openen, ook als wij een traantje moeten laten of moeten lachen. Laten wij ons hart openen.

xxx


Geen opmerkingen:

Een reactie posten