NEW IN | H&M BODY SPLASH IN EXOTIC RASPBERRY


H&M cosmetics heeft weer een nieuw assortiment en dit keer lekker fleurig en tropisch. Felle kleuren en bloemenprintjes komen je tegemoet bij het zien van de producten. Je krijgt spontaan zin om het vliegtuig te pakken naar de eerste, de beste exotische bestemming. Meteen viel mijn oog op de fleurige body splashes: exotic raspberry  en mandarin. Jullie weten inmiddels dat ik een zwak heb voor body splashes en exotische geuren. Dus de Exotic Raspberry had ik dan ook snel afgerekend bij de kassa.
Het flesje is té cute voor woorden gewoon. Klein, fleurig en roze. Ik vind de laatste tijd trouwens vaak de kleur roze gecombineerd met oranje in verpakkingen van beautyproducten, echt een mooie combi voor de zomer.


De splash ruikt super exotisch en doet daarmee alle eer toe aan zijn naam. En de geur blijft verbazingwekkend langer zitten dan de vorige body splashes van de H&M van de 'macaron' lijn (klik hier om het artikel hierover te lezen). Het flesje is lekker klein en daarmee handig in gebruik en makkelijk mee te nemen op vakantie. Een heerlijke opfrisser dus voor de zomer voor maar 3 eurootjes!

enjoy,
xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten