MEDEDELING

Hoi lieve lezers! Vandaag heb ik een mededeling voor jullie over het een en ander wat betreft Moda Fortuna. Zoals jullie gemerkt hebben, verschijnen er de afgelopen tijd onregelmatig artikelen op de blog. Sorrrrry!! Ik heb het ontzettend druk gehad (correctie: ik HEB het ontzettend druk haha) en heb daardoor Moda Fortuna vreselijk verwaarloosd. Het goede nieuws echter is dat hierin verandering zal komen... :)


Wat gaat er allemaal veranderen? 

- Amber is vanaf heden m'n vaste blogmaatje! :) Enkele maanden terug schreef Amber haar eerste artikel voor Moda Fortuna, waarin ze zichzelf voorstelde én ons kennis liet maken met haar (gigantische) nagellak stash. Dit artikel kunnen jullie hier terug lezen.

- Per week zullen er 2 artikelen online: donderdag door Amber & vrijdag door Siham

- Zo nu en dan zal er een extra artikel op ma/di/wo/za online komen

- Per week komt er in ieder geval van mij op zondag een persoonlijke update online 

- Aan het begin van de maand komt er een "Wat te doen aan...?" artikel online

- Aan het eind van de maand een "Favorieten" of "Opgemaakt" artikel online

- Andere artikelen die jullie op de blog kunnen verwachten: shoplogs, reviews van beauty-producten, beautytips, DIY, recepten, columns en nog een heleboel andere leuke dingetjes! :)


Om op de hoogte te blijven van al het nieuws op Moda Fortuna kunnen jullie de blog ook op social media volgen (zie icoontjes aan de rechterzijde van de site). Moda Fortuna is met name op Instagram actief!


Als jullie ideeën, vragen of opmerkingen hebben, post het hieronder! Liefs,
Siham


Geen opmerkingen:

Een reactie posten